SIBARI

SIBARI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 835 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SIBARI. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 21:32 Heerlijk! Vriendelijke bezorging.
13 mei 2022 om 22:38 Een lekkere pizza salami, wel wat jammer dat er geen salami op zat… maar alleen kaas en tomaten saus. Uiteindelijk niet gebeld hiervoor, omdat ik bang was dat pizza met salami bezorgen erg lang zou duren. Maar toch een beetje een tegenvaller.
9 mei 2022 om 7:35 Flavor of the food was okay. Nothing special.
8 mei 2022 om 18:42 Topklasse authentieke pizze. Suuuuper gewoon!
6 mei 2022 om 7:53 Na 5 kwartier nog geen pizza. Gebeld en kwartier erna de pizza. Ik woon op 1 minuut bezorgen. Naar mijn mening veel te lang !! De pizza was wel lekker en de bezorger een ontzettend lieve jongen !
5 mei 2022 om 20:40 Echt heerlijke pizza’s! Maar dat weten meer mensen. Dus het was (te) lang wachten. Toch nog 3 sterren voor de bezorging omdat er als troost voor het wachten 2 heerlijke koekjes bijzaten. Zeker een aanrader, maar bestel tijdig!
3 mei 2022 om 12:04 Heerlijke pizza !
2 mei 2022 om 20:59 Calzone was lauw en slap. Pizza was koud. Niet wat ik gewend ben van ze. Jammer
1 mei 2022 om 18:18 Authentieke Italiaanse Pizza; alsof je even naar Italie reist. Top kwaliteit!
28 apr 2022 om 22:26 Pizza was sompig, slap nat en veelste veel beleg. De bezorging was wel snel.
22 apr 2022 om 20:50 De beste pizza’s van Gouda
15 apr 2022 om 19:40 Lekkere pizza en pasta was voor ons eerste keer hier, voor herhaling Bezorging snel